Tilburg

Tilburg

sysadmin August 12, 2019
114

Op 24 februari 2012 is één van onze eerste winkels na een verbouwing heropend; Garden Life Style Tuinmeubelen Tilburg. Het jonge en enthousiaste verkoopteam van Garden Life Style Tuinmeubelen Tilburg staat te trappelen om u te ontvangen, en adviseren bij de aankoop van uw nieuwe tuinmeubelen. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Bij Garden Life Style Tuinmeubelen Tilburg vindt u een showroom van 1500m2 outlet, waar u uw slag kunt slaan! In de outlet vindt u een steeds wisselende collectie tuinmeubelen met kleine schoonheidsfoutjes, transportschade of beschadigde verpakkingen tegen sterk gereduceerde prijzen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de Superior de Beerstraat (aan de achterkant van de winkel).

Wanneer u Garden Life Style Tuinmeubelen Tilburg bezoekt, dan kunt u dat combineren met een bezoek aan het Audax textiel museum. Het textiel museum ligt in dezelfde wijk als Garden Life Style Tuinmeubelen Tilburg. U kunt de afstand in ca. vijf minuten lopen.