Houten

Houten

sysadmin August 12, 2019
Garden_Life_Style_Houtenn

Al vele jaren een begrip in Houten onder de naam Tuinkamer Houten en nu sinds 1 januari 2012 onder de naam Garden Life Style Tuinmeubelen Houten. U wordt in deze winkel nog steeds geholpen door hetzelfde vertrouwde enthousiaste verkoopteam. Garden Life Style Tuinmeubelen Houten is gevestigd op het overdekte bedrijventerrein De Meerpaal. Bij Garden Life Style Tuinmeubelen Houten vindt u de collectie 2013. Deze staat tentoongesteld in onze ruime showroom van ruim 2000m2 op de eerste verdieping van De Meerpaal. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wanneer u Garden Life Style Tuinmeubelen Houten bezoekt, dan kunt u daar een gezellige dag van maken door de overige winkels in De Meerpaal te bezoeken. U vindt er alles op het gebied van vrije tijd, er is een horeca gelegenheid en een leuke speelhoek voor de aller kleinsten.