Breda

Breda

sysadmin August 12, 2019
Garden_Life_Style_Breda5

Sinds 2010 is Garden Life Style Tuinmeubelen Breda gevestigd op bedrijventerrein Steenakker. Een prominente locatie nabij het stadshart van Breda en het NAC stadion. Ons enthousiaste verkoopteam staat in Breda klaar om u onder het genot van een kopje koffie onze enorme collectie te tonen. Bij Garden Life Style Tuinmeubelen Breda vindt u de collectie 2013. De collectie staat tentoongesteld in een overzichtelijk en zeer ruime showroom van 3000m2. De showroom is verdeeld over twee verdiepingen. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wanneer u Garden Life Style Tuinmeubelen Breda bezoekt, dan is het een aanrader om het historisch stadshart van Breda te bezoeken. U vindt daar onder andere de grote kerk, het spanjaarsgat en de in oude glorie herstelde haven. Het historisch stadshart ligt op slechts enkele auto minuten van Garden Life Style Tuinmeubelen Breda.